Hírek / Kultúra

Előzetesen a Shadow and Bone folytatása

2023. február 19. 07:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Az amerikai young adult történeteket író Leigh Bardugo megteremtette a Grisaverzumot, ami három, többek között a 18. századi Oroszország által inspirált regényből, a Grisa-trilógiából (Árnyék és Csont, Ostrom és vihar, Pusztulás és felemelkedés), valamint az ezeket kiegészítő más történetekből áll. Az Árnyék és Csontban megismerjük a fiktív Ravkában nevelkedett árvát, Alina Starkovot és barátját, Malyent, akiket besoroznak a hadseregbe, egy nap pedig veszélyes küldetésre indulnak az Árnyzónába, ahol Alina eddig nem ismert természetfeletti képességeire is fény derül. 
 
Ezzel a premisszával indult el 2021-ben a Shadow and Bone sorozat a Netflixen, és bár külső szemlélődőként nem tűnt annyira felkapottnak, hogy megérje folytatni, azonban a kritikák pozitívak voltak, a streamingszolgáltató pedig állítólag csak a nem sikeres szériákat kaszálja el, így ezeket figyelembe véve nem meglepő, hogy a vállalat zöld utat adott a második évadnak. 
 
Ez március 16-án rajtol el a Netflixen, és a rajongók legnagyobb örömére megérkezett a hivatalos teljes trailer, amely közel három percen keresztül ad belőle ízelítőt, hogy mikre számíthatnak a folytatásban. A sztori szerint annak érdekében, hogy legyen esélyük Kirigan tábornok (Ben Barnes) és elpusztíthatatlannak tűnő új hadserege ellen, Alina Starkov és Mal összegyűjtik saját hatalmas és új szövetségeseit, majd kontinenseken átívelő utazásra indulnak, hogy megtalálják azt a két mitikus lényt, amely felerősíti az erejüket. Nézzétek meg, hogy mivel kecsegtet a 2. évad: 

Forrás és kép: gamestar.hu


next 5

A mi világunk

Hírek