Hírek / Kultúra

Előzetesen a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája

2021. április 20. 13:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Egy év kihagyás után végre úgy néz ki, hogy a Marvel Filmes Univerzum mozis ága is visszazökken a régi kerékvágásba - írja a gamekapocs.hu.
 
Nyáron jön a Fekete Özvegy, ősszel pedig Shang-Chi szólófilmje kerül a mozikba, amihez most előzetes is érkezett.
 
A Marvel szépen rágyúrt a streamingszolgáltatós tartalmaira az elmúlt időben (lement már a WandaVision, a héten ér véget a The Falcon and the Winter Soldier, és nyáron várható a Loki), de a sikert megalapozó mozis univerzum sem merült feledésbe. A Fekete Özvegy premierje végre valahára sínen van, most pedig előzetessel jelentkezett a következő szuperhős.
 
Shang-Chit a hetvenes években alkották meg, nagyjából Vasököllel egy időben, ám míg az utóbbi a Netflixen már kapott adaptációt, Shang-Chi eddig elkerülte a vásznat. Az újoncnak számító Simu Liu fogja életre kelteni a Marvel-képregények legnagyobb pusztakezes harcművészét, aki a Tíz Gyűrű terrorszervezettel veszi fel a harcot – és magával az igazi Mandarinnal is, akit Tony Leung Chiu-wai alakít.
 
A filmet A kegyelem árát is készítő Destin Daniel Cretton rendezi, míg a forgatókönyvért Dave Callaham felelt, aki a Wonder Woman 1984 és a Mortal Kombat-film írásában is részt vett. A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája szeptember 3-án kerül mozikba a tervek szerint.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: polygon.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner