Hírek / Kultúra

Előzetesen az új Sikoly film

2021. december 27. 09:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Wes Craven 2015-ös halála után nem úgy tűnt, hogy a méltán híres Sikoly széria valaha is folytatódni fog az egyébként kifejezetten jóra sikerült, a rebootokra és feldolgozásokra reflektáló negyedik epizód után. Végül aztán hosszas huzavona után Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett ülhettek a rendezői székbe, akiknek munkásságát a 2012-es V/H/S vagy a 2019-es Aki bújt kapcsán lehetett szerencsénk megismerni. Szintén tavaly a direktor duó bejelentése után rövidesen megerősítették, hogy a eredeti trió, vagyis Neve Campbell, Courteney Cox és David Arquette is visszatérnek, kiegészülve nem kevés fiatal, feltörekvő tehetséggel. Az első, második és negyedik filmeket író Kevin Williamson ezúttal íróként ugyan nem, de producerként szintén visszatér.
 
Most pedig végre megérkezett az első szinkronos előzetes is a soron következő, rebootként és folytatásként egyszerre szolgáló ötödik epizódhoz, amit itt tekinthettek meg:
A következő Sikoly 2022. január 13-án érkezik a hazai mozikba, a főbb szerepekben a már említett eredeti trión túl olyanokkal találkozhatunk, mint Marley Shelton (Judy Hick sheriff helyettes az előző részből, mint a még egyetlen másik visszatérő szereplő), Jenna Ortega (You 2. évad, Wednesday), Melissa Barrera (In the Heights - New York peremén), Dylan Minnette (13 okom volt) és Jack Quaid (The Boys).
 
Forrás: puliwood.hu
Kép: ANI News


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner