Hírek / Kultúra

Előzetesen Jeremy Renner új sorozata, a Mayor of Kingstown

Október 18. 07:45 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A Mayor of Kingstownban Renner egy fehérgalléros bűnözőt alakít, aki a polgármester helyett uralja a helyi mindennapokat.
 
Jeremy Renner az a színész, aki az utóbbi években már többször játszott a Marvel Filmes Univerzumon kívül, mint benne, mégis sokak számára Sólyomszemként marad meg az emlékezetben. Erre az elválaszthatatlan asszociációra még csak rátesz egy lapáttal a közelgő Sólyomszem széria, melyben Renner átadja az íjat és a nyilakkal teli tegezt. Azonban a november 24-i Sólyomszem premier előtt 14-én egy másik sorozattal is igyekszik majd Renner a kanapéra ültetni a nézőket. A Mayor of Kingstown egy hónappal a premierje előtt új trailert kapott, mely egy akciódús, de egyben feszült politikai drámát mutat be.
 
A Mayor of Kingstown a McLusky családot helyezi középpontjába, akik a michigani Kingstown város számára egyfajta mindent megoldó politikai figurák - legyen az a megoldás akár legális, akár illegális eszközökkel megvalósítva. Mike McLusky (Renner) már évek óta próbálja maga mögött hagyni a várost, ami azonban nem engedi őt el - vagy csupán ő ragadt be központi figuraként a város mocsarába? Az előzetesből kiderül, hogy sok bűntény vet árnyékot Kingstownra, melyek valami nagyobb változás előszelei lehetnek a város számára.
Renneren kívül viszont láthatjuk a sorozatban Dianne Westet, Kyle Chandlert, Emma Lairdet, Taylor Handyt, valamint Tobi Bamtefát. A Mayor of Kingstown a Paramount+ streamingcsatornán fog debütálni, mely még egyelőre lemaradásban van a Netflix-Disney+-Amazon hármashoz képest, ám újfent a Paramountnál is ráálltak a saját platformjuk erősítésére eredeti tartalmak gyártásával. Az biztos, hogy Rennernek a földhöz ragadtabb történetek és karakterek is jól állnak (gondoljunk csak A bombák földjénre vagy a Tolvajok városára), és ez az új előzetes is azt mutatja, hogy ezúttal sem lehet panasz majd a színészi játékra.
 
Forrás: puliwood.hu
Kép: tvinsider.com


next 5

A mi világunk

Hírek