Hírek / Kultúra

Előzetest kapott a Last Sentinel című futurisztikus thriller

2023. március 2. 07:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A Kate Bosworth és Tomas Krestschmann főszereplésével készült futurisztikus thriller egy különleges helyszínre kalauzol el minket - írja a PuliWood.
 
Az észt filmes, Tanel Toom (Igazság és jog) új rendezése 2063-ban játszódik, a középpontjában pedig egy tengeri katonai előörs áll, amelynek négyfős legénysége ott rekedt. Szolgálati idejük hónapokkal korábban véget ért, de olyan, mintha ottfelejtették volna őket.
 
Egyedül és bizonytalanságban vannak, emiatt a feszültség folyamatosan fokozódik, pláne, amikor megjelenik egy titokzatos hajó. Vajon ez az a segítség, amire vártak vagy valami rosszabb annál?
 
A nem túl távoli jövőbe helyezett sztoriban az éghajlatváltozás katasztrofális hőmérséklet- és tengerszint-emelkedést okozott. Már csak két nagy kontinens maradt, és milliárdok halnak meg a tömeges vándorlás során, hogy biztonságosabb területekre jussanak. A végtelen óceán által körülölelve ez a csapatnyi katona utolsó bástyaként védi a hazáját egy soha nem látott ellenségtől - őket követhetjük figyelemmel Kate Bosworth (21 - Last Vegas ostroma, Superman visszatér), Thomas Kretschmann (King Kong, A kaptár 2.), Lucien Laviscount (Bye Bye Man: A rettegés neve, Blöff) és Martin McCann (A túlélő, Kaliber: A valóság ösvénye) alakításában. Íme a trailer: 
A Last Sentinel március 24-én kerül az amerikai mozikba és VOD-ra, hazai premierről nincs hír. 
 
Forrás és kép: puliwood.hu


next 5

A mi világunk

Hírek