Hírek / Kultúra

Előzetest kapott a The Black Phone

Október 19. 08:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Hamarosan új alkotással jelentkezik az Ördögűzés Emily Rose üdvéért, a Sinister, és a Távozz tőlem, Sátán! rendezője, Scott Derrickson, aki a Marveles kitérője után (merthogy ő rendezte a Doctor Strange mozit is) ismét a horror világába kalauzolja el a nézőket. Az Oscar-díjas Ethan Hawke főszereplésével érkező The Black Phone első előzetese alapján pedig jó esély van arra, hogy egy maradandó filmélménnyel gazdagodunk jövő februárban - írja a puliwood. 
 
A film Finney Shaw, egy félénk, de okos 13 éves fiú történetét meséli el, akit elrabol egy szadista gyilkos, és csapdába ejt egy hangszigetelt pincében. Amikor azonban a falon régóta lecsatlakoztatott telefon csörögni kezd, Finney ráébred, hogy képes hallani a gyilkos korábbi áldozatainak hangját, akik készen állnak arra, hogy segítsenek Finney-nek, hogy ami velük történt, az ne történjen meg vele is.
 
A magyar mozis premier 2022. január 27-én esedékes, főszerepben pedig Ethan Hawke mellett feltűnik még Mason Thames, Madeleine McGraw, James Ransone, Jeremy Davies, Brady Hepner, Jacob Moran és Jordan Isaiah White.

Forrás: puliwood.hu
Kép: vulture.com


next 5

A mi világunk

Hírek