Hírek / Kultúra

Előzetest kapott a Tokyo Vice

Március 19. 07:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Az HBO Maxon debütáló Tokyo Vice egy amerikai újságíró igaz történetén alapul.
 
Michael Mann a '80-as és '90-es években futószalagon gyártotta a klasszikus filmeket, mint a Szemtől szembent, Az embervadászt vagy Az utolsó mohikánt. A direktor a mögöttünk hagyott évtizedben ellenben csak egy filmhez és egy sorozat pilotjához asszisztált a rendezői székből, míg a 2020-as évekből hiányzott idáig a névjegye. Ez hamarosan változni fog, mivel a Tokyo Vice című sorozattal fog újfent feltűnni a rendezők névsorában.
 
Az Ansel Elgorttal és Ken Watanabével elkészült széria Jake Adelstein memoárján alapszik, aki 2009-ben írta meg emlékeit és tapasztalatát, milyen is volt amerikaiként egy japán szerkesztőségben dolgozni a '90-es években, mely munkán keresztül végül a jakuza dolgaiba is sikeresen belefolyt. Mann a Tokyo Vice pilotját rendezte, a szériát pedig J.T. Rogers írta és készítette. Az alábbi előzetes pedig egy rendkívül feszült hangulatú sorozat képét vetíti előre, amiben a kishal láthatóan túl későn veszi észre, hogy egy cápákkal teli területre tévedett.
A Tokyo Vice április 7-én debütál az HBO Maxon, melyet követően heti két új részt nézhetünk meg csütörtökönként az április 28-i fináléig.
 
Forrás: puliwood.hu
Kép: IMDB


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner