Hírek / Kultúra

Előzetest kapott az új Jégkorszak-film

Január 6. 07:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Ezúttal Buck kerül a középpontba, de azért fel fog tűnni a többi karakter is.
 
A Jégkorszak franchise-t jegyző Blue Sky Studiosnak sajnos vége, de ez nem jelenti azt, hogy a széria nem bővülhet új tartalmakkal. A következő, The Ice Age Adventures of Buck Wild névre keresztelt filmet viszont már nem a mozikba szánják, hanem az egyelőre hazánkból nem elérhető Disney+ streamingszolgáltatásra érkezik január végén, és az Egy ropi naplója animációs filmet készítő Bardel Entertainment felel érte. 
 
Az új Jégkorszak-film történetében a Jégkorszak 3. - A dinók hajnala közönségkedvenc karaktere, Buck (Simon Pegg) kapja a reflektorfényt, aki újabb vakmerő kalandokba keveredik, és Manfrednek (Ray Romano), Ellie-nek (Queen Latifah), Sidnek (John Leguizamo) és Diegónak (Denis Leary) kell megmenteniük. Mindez az "elveszett világban" játszódik, a Föld legveszélyesebb helyén, ahol óriási ragadozók, csapdák és minden egyéb található, amitől félnie kell annak, aki nincs a tápláléklánc csúcsán. A csapatból persze nem hiányozhat a két tökkelütött oposszum sem, de Ropsz és Eddie hangját ezúttal nem Sean William Scott és Josh Peck kölcsönzik, hanem két új színész, Vincent Tong (Ninjago) és az újonc Aaron Harris. Nézzétek meg, hogy milyen lesz a következő kaland: 
A The Ice Age Adventures of Buck Wild január 28-án debütál a Disney+-on, és remélhetőleg előbb-utóbb a szolgáltatás hazánkba is megérkezik, hogy hallhassuk ismét Geszti Pétert lajhároskodni. 
 
Forrás: puliwood.hu
Kép: IMDB


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner