Hírek / Sport

Címkék

#sport

Elsöprő magyar sikerek és Ronaldinho-gála a budapesti teqballtornán

Október 4. 07:15 Sport | Szerző: Fazekas Gábor

Izgalmas összecsapásokat, magyar sikereket és – egy kis időre – a labdarúgás egyik legikonikusabb alakját, Ronaldinhót is láthatta a közönség a European Teqball Tour budapesti állomásának utolsó napján, vasárnap.
 
A teqball népszerűsége kétségtelenül egyre nagyobb, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2028-ra már olimpiai sportként számolnának vele. A sport szeretete a European Tour budapesti állomásán is érzékelhető volt, bár az utolsó nap délelőtti küzdelmei még nem telt ház előtt zajlottak, az azt követő szünetben és a nyitógálán minden férőhely gazdát talált a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban, így délutánra már parádés hangulat várta a versenyzőket.
 
A megnyitó ünnepségen beszédet mondott Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára, aki a magyar futballt és a teqballt is dicsérte.
 
“Sikeres a nemzeti csapatunk, láthatjuk a teltházas stadionokat és az ünneplő embereket, a fiatalok pedig ma már nemcsak Ronaldinhók vagy Ronaldók akarnak lenni, hanem a magyar játékosok is példaképek, Szalai Ádám, Szalai Attila, Nagy Ádám, Schäfer András és a többiek” – mondta Menczer Tamás.
 
Azt is hozzátette, milyen különleges a magyarok kapcsolata a futballal, hiszen valaha a világ legjobbjai között voltunk, de már a poklot is megéltük, ezek után pedig most elképesztő érzés ismét ezt a válogatottat látni, majd a magyar szurkolókat méltatta, akik szerinte a legjobbak, hisz 12. emberként segítik a csapatot.
 
Forrás és kép: M4Sport

Címkék

#sport


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner