Hírek / Kultúra

Ewan McGregor és Hayden Christensen is nyitottak az Obi-Wan Kenobi folytatására

2022. június 27. 08:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A várva várt Obi-Wan Kenobi sorozat szerdán véget ért a hatodik epizóddal, és a széria fogadtatása nem is sülhetett volna el jobban a Disney, illetve a Lucasfilm számára - írja a PuliWood. A szériát nemcsak az ultrakritikus rajongók, hanem maguk a kritikusok is méltatták - a RottenTomatoes portálon például 84%-on áll a sorozat.
 
Kathleen Kennedy már a finálé másnapján kifejtette, hogy amennyiben a rajongók úgy akarják, és sikerül kitalálniuk valamit, akkor folytathatják a szériát. Most pedig a két főszereplő, Ewan McGregor és Hayden Christensen is arról nyilatkoztak, hogy nem gyöpösödtek még bele a karaktereikbe. McGregor a British GQ-nak nyilatkozta a következőket:
 
"Nagyon remélem, hogy csinálhatunk még egy szezont. Ha időről időre dolgozhatnék ezen, az nagyon boldoggá tenne engem."
 
A skót színész arra is kitért, hogy Christensen milyen félelmetest alakított.
 
"Olyan félelem támadt bennem, amitől ismét hatévesnek éreztem magam. Soha nem tapasztaltam még ilyet. Majdnem bepiszkítottam a nadrágomat is."
 
Christensen eközben a Radio Timesnak nyílt meg a hosszútávú terveivel kapcsolatban.
 
"Igazából ez egy önálló történetként indult. Viszont szívesen folytatnám a karakter útját. Tudjátok, még mindig lenne mit felfedezni (a karakterből), és én nagyon izgatott lennék, ha ezt velem valósítanák meg."
 
Bár mindenki elégedettnek és boldognak tűnik, azt érdemes figyelemben tartani, hogy a széria 10 évvel A Sith-ek bosszúja után játszódik, ami azt is jelenti, hogy már csak 9 évnyire vagyunk az Egy új remény eseményeitől. Tehát ha a kedv nem is, de a szoros időkeret mégis korlátozza a kreatív lehetőségeket.
 
Forrás és kép: pluiwood.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner