Hírek / Kultúra

Extra kisfilmet kap Boba Fett a Disney+ csatornán

2021. szeptember 25. 07:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A fejvadászt bemutató kisfilm a karakter történetét dolgozza majd fel.
 
A The Mandalorian második évadával Boba Fett visszatért a Star Wars univerzumba. A világ kedvenc fejvadásza nem csak hogy beugrott egy vendégszereplésre, de hamarosan saját sorozatot is kapni fog a The Book of Boba Fett címmel.
 
A széria még nem kapott ugyan pontos megjelenési dátumot, de az első évad várhatóan decemberben indul majd. A novemberben érkező Boba Fett-kisfilm pont jó előétel lesz.
 
A Disney bejelentette, hogy milyen tartalmakra számíthatunk a Disney+ napon (ami november 12), ahol a szolgáltatás fennállásának második évét ünnepelhetjük majd. A felsorolásban szerepelt egy Star Wars Special Look című valami, amiről később (egy sajtóközlemények köszönhetően) kiderült, hogy Boba Fettel foglalkozik majd.
 
Valószínűleg hasonló dologra számíthatunk, mint a Marvel Studios Legends széria esetében, ami gyakorlatilag bemutatta az egyes karakter történetét.
 
Mivel decemberre várjuk a The Book of Boba Fettet így nem lennénk meglepődve, ha a különkiadás után az első trailert is megkapnánk, de ez már csak egy vágyálom a részünkről.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: mafab.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner