Hírek / Sport

F1: Alonso már tud valamit Vettel jövőjéről?

2020. július 9. 13:21 Sport | Szerző: Dudás Róbert

Még vissza sem tért a Formula 1-be, Fernando Alonso máris felkavarta az állóvizet a királykategóriában – egy Twitter-bejegyzéssel.

 

Szerdán jelentette be a Renault, hogy 2021-ben Fernando Alonso náluk tér vissza az F1-be. A hírt a Formula 1 hivatalos oldala is örömmel fogadta. Közösségi oldalukon megosztottak egy rövid videót, amit a két évvel ezelőtti búcsú alkalmából készített összeállításból vágtak ki. E részletben Sebastian Vettel köszön el korábbi nagy bajnoki riválisától, majd hozzáteszi:

„Látjuk egymást a visszatéréskor!” .

Az F1 megjegyezte, a német versenyző a jövőbe látott

.
A posztra Alonso is reagált. Egy jósgömböt ábrázoló GIF-et küldött, hozzá pedig azt írta:

„Hamarosan együtt!”.

Tekintve, hogy Sebastian Vettelnek nincs még ülése 2021-re, és a Renault éppen most adta el az egyik olyan helyet, amelyre esélyes lehetett volna, máris megindult a találgatás arról, Alonso vajon tud-e már valamit a négyszeres világbajnok jövőjéről, amit mi még nem.

Persze ez sem elképzelhetetlen, tekintettel arra, hogy az elmúlt időszakban a háttérben nyilván tárgyalt és informálódott több résztvevőnél. Ám az is lehet, hogy Alonso egyszerűen csak Vettel jövőbe látására utalt a jósgömbbel, miközben a viszontlátással kapcsolatos megállapítása nem is a riválisnak, hanem az F1-nek szólt.

Akárhogy is, az erről szóló találgatás már önmagában megmutatja, Alonsónak még csak versenyeznie sem kell, úgy is képes megmozgatni a sportágat.

 

Forrás: Formula1-Twitter, m4sport.hu

 


next 5

A mi világunk

Hírek