Hírek / Sport

Címkék

#sport #formula1

F1: Bizarr tetoválásokkal jelent meg Ricciardo és Norris

Szeptember 9. 08:00 Sport | Szerző: Fazekas Gábor

Bizarr tetoválásokkal jelent meg Daniel Ricciardo és Lando Norris a monzai paddockban. Az M4Sport Kiderítette, hogy került egymás képe a testük különböző pontjaira.
 
Hogy fognak-e mókázni idén az Olasz Nagydíjon, az az előttünk álló napok zenéje, Daniel Ricciardo és Lando Norris csütörtökin viszont garantáltan jól szórakozott. Ezt hirdették legalábbis a testük különböző pontjain megjelenő furcsábbnál furcsább tetoválások…
 
Lando Norris például egy nyakára került méhész(?)borzzal állt az M4 Sport mikrofonja elé. Tudósítónk, Ujvári Máté természetesen nem kerülhette meg a feltűnő furcsaságot, és amikor rákérdezett, kiderült, további szépségek is vannak rajta.
 
A bal kulcscsontjánál például egy tűz motívum volt látható. „Igaz szerelem” – mondta mosolyogva a benne álló feliratról, majd a jobb kézfejére került Ricciardo-képet is megvillantotta, ha nem lett volna egyértelmű, hogy kinek a művei ezek. „Daniel is itt van. Csak egy keveset elvesztettem belőle.”
 
Az M4Sport riporterének meglepettségére reagálva Norris tisztázta, nem egy nagy buli nyomait viseli magán. Bár ahogy vesszük…
 
„Csak játszottunk pár játékot, versenyeztünk. És ez volt a büntetés, ha veszítettél. De Danielnek is van pár! Van egy kép rólam a karján, ami egy kis szőrt is levitt. És van egy másik kép is a nyaka közepén. Klasszul fest! Már eleve sok tetoválása van, szóval jó, hogy lett neki új is” – állapította meg a brit.
 
A Ricciardo nyakára került alkotás valóban jól mutatott az FIA hivatalos sajtótájékoztatóján. „Ez nevetséges! Lando arca van a nyakamon. Ma délelőtt játszottunk valamit a csapattal, és… te jó ég! De mindegy is. De rajta is van egy pár” – jelentette Ricciardo.
Ricciardo számára különösen érzelmes volt a tavalyi monzai hétvége, hiszen két és fél éves nyeretlenségi sorozatot tört meg a sikerével egy nagyon nehéz idényben. Az idei szezonja talán annál is nehezebb, ám ettől még jó szívvel gondol a 2021-ben történtekre.
 
„Az előző év nagyon különleges volt. Egy év telt el, és az ilyen szép emlékek még élénken élnek bennünk, mintha nemrég lett volna. És én Monzát amúgy is mindig élveztem. Klassz pálya, kis leszorítóerő, nagy tempó, a világ legjobb pizzája… Ezek mind klasszak és szórakoztatóak! Édesapám és édesanyám is itt van ezen a versenyen. Ez a második versenyük itt, talán a harmadik a COVID előtti idők után. Klassz itt tudni őket.”
E
lmondta, bármi is történt a tavalyi óta, Monzát továbbra is szereti. „Még minden megvan. Nem állítom, hogy megismételjük idén, de klassz ilyen érzésekkel érkezni egy versenyre. És a győzelemtől függetlenül is mindig szerettem itt lenni, élvezem ezt a pályát. Nagyon várom.”
 
S hogy mit várhatunk a csapattól? „Nem tudom még. Idén nehéz lenne azt mondanom, hogy igen, dobogóra állunk. Szerintem rendben lesz, de ki tudja. Elszánt leszek” – ígérte.
 
Norris már annak örülne, ha jól szerepelnének legfőbb ellenfelük, az Alpine ellen. Ám attól tart, ez a pálya inkább Fernando Alonsóéknak kedvez. „Nehéz lesz. Ha Spát nézzük, ott is kevesebb volt a leszorítóerő, és egy kicsit gyorsabbak voltak. Elég sokkal. De ez más hétvége. A célunk, hogy sok pontot szerezzünk, és reméljük, hogy az év végén legyőzzük őket. Jól megy nekik, jó autójuk van, ami minden pályatípuson működik. A miénk inkább a nagy leszorítóerő mellett jó igazán. Tanultunk pár dolgot Spában és az elmúlt hétvégéken. Ezek talán javítani fognak a teljesítményünkön egy ilyen pályán. De amíg nem hajtok pályára, nem tudom.”
 
Forrás és képek: M4Sport

Címkék

#sport #formula1


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner