Hírek / Sport

F1: Ekkor érkezik a Drive to Survive 4.évada!

Február 15. 18:30 Sport | Szerző: Dudás Róbert

Az amerikaifutball-bajnokság döntőjében, azaz a Super Bowl-on jelentették be, hogy mikor érkezik pontosan a Netflix Forma–1-ről szóló sorozatának következő évada.
 
A Formula 1: Drive to Survive 4. évada már majdnem itt van, és a rajongók világszerte izgatottan várják a világ egyik legnépszerűbb sportdokumentumfilmjének visszatérését. A 4. évad az előző három kiadást hivatott felülmúlni, amire minden esélye megvan, hiszen egy elképesztő szezon áll a hátunk mögött.
 
A Netflix kamerái jelen voltak, amikor Max Verstappen 2021 végén elképesztő körülmények között megszerezte első világbajnoki címét - az Abu Dhabi Nagydíj utolsó körében megelőzte riválisát, Lewis Hamiltont egy olyan versenyen, amelyről még évekig beszélni fognak.
 
A múlt héten már jelentek meg olyan információk, melyek szerint a sorozat következő évada a szezonnyitó előtt egy héttel, március 9-11. között érkezhet, azonban az éjszaka rendezett Super Bowl-on már lefuttattak egy reklámot, melyben már a pontos dátum állt: március 11.
 
Felmerülhet a kérdés mindenkiben, hogy miért pont az amerikaifutball-bajnokság döntője alatt jelent meg először a dátum, ugyanakkor köztudott, hogy az F1 elképesztő módon próbál terjeszkedni Amerikában, a Super Bowl-nál megfelelőbb eseményt pedig aligha találna arra, hogy elérje az amerikai sportszeretőket.
 

Forrás: Formula 1, Netflix, motorsport.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner