Hírek / Sport

Címkék

#sport #formula1

F1: Horner - Idén is Abu-Dzabi dönthet

Május 14. 08:00 Sport | Szerző: Fazekas Gábor

A Red Bull csapatvezetője, Christian Horner úgy érzi, 2022-ben is megtörténhet, hogy a bajnoki küzdelem egészen az évad utolsó versenyéig, az Abu-dzabi Nagydíjig tart majd, nagyon szoros ugyanis a küzdelem a bikások és a Ferrari között.
 
A 2021-es szezon azonnal klasszikussá vált Max Verstappen és Lewis Hamilton kiélezett világbajnoki küzdelmének köszönhetően, ami emlékezetes módon az évad utolsó versenyének utolsó körében dőlt el. Az idény végén sokan aggódtak, a 2022-es szabályváltoztatások után egy kevésbé intenzív szezon jön majd, adott volt ugyanis a lehetőség, hogy az egyik csapat lehagyja riválisait.
 
Szerencsére ezek az aggodalmak nem jöttek be, a Red Bull és a Ferrari ugyanis hasonlóan erős autóval vágott neki az évadnak, benne van tehát a pakliban, hogy 2022 is emlékezetes küzdelmet hoz majd két csapat, két kimagasló versenyző között.
 
Noha a folyamatosnak ígérkező fejlesztési verseny miatt még változhatnak az erőviszonyok, egyelőre a Red Bull csapatvezetője, Christian Horner is végig kiélezett küzdelemre számít, ami ismét eltarthat a szezonzáróig. „Hosszú út áll még előttünk, és szerintem most nagyon szoros a küzdelem a Ferrarival, idén nagyszerű futamokat láthattunk” – nyilatkozta a Motorsportweeknek.
 
Forrás és kép: M4Sport

Címkék

#sport #formula1


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner