Hírek / Sport

F1: Videó: Grosjean visszatért a bahreini boxutcába!

2020. december 4. 08:15 Sport | Szerző: Dudás Róbert

Kicsit bicegve, még bekötött kézzel, de visszatért a bahreini paddockba a múlt hétvégi nagy baleset túlélője, Romain Grosjean.

 

 

 

 

A francia versenyzőt szerdán engedték ki a kórházból, ahol három éjszakát töltött a múlt vasárnapi Bahreini Nagydíjon elszenvedett balesete után. Mindkét keze megégett, a bal súlyosabban, emellett a bal bokáját is kificamította, valamint pár vágás keletkezett a végtagjain, ám ezt leszámítva jól van, és már arra készül, hogy a jövő heti Abu-dzabi Nagydíjon újra versenyezzen a Haasszal.

Noha a visszatérése egyelőre kérdéses, Romain Grosjean számára az nem is volt kérdés, hogy a hétvégi Szahíri Nagydíjon meglátogatja csapatát, akikkel a legutóbbi futam rajtja óta nem találkozott. Bal lábán még egy rögzítő csizmát viselt, és azon bicegett, a két bekötözött keze miatt a beléptetésnél is némi segítségre volt szüksége, ám a kollégák ölelése mindenért kárpótolta.

Grosjean a szahíri versenypálya bokszutcájában találkozott azokkal, akik a vasárnapi balesetkor a mentésben segédkeztek: köszönetet mondott mindenkinek, köztük a baleset helyszínére elsőként érkező tűzoltónak, az F1 főorvosának, Dr. Ian Robertsnek, valamint az orvosi autó sofőrjének, Alan van der Merwének is.

 

Forrás: Formula 1 - twitter, m4sport.hu, f1vilag.hu

 


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner