Hírek / Sport

F1: Videón üzent Grosjean: A glória nélkül most nem beszélhetnék

2020. november 30. 06:50 Sport | Szerző: Dudás Róbert


Bekötözött és felkötözött kezek, de megnyugtató mosoly – Romain Grosjean bejelentkezett a kórházból!

 

 

Jó jó híreket hallani egy olyan borzalmas baleset napján, amilyet Romain Grosjean szenvedett el vasárnap Szahírban, de a közleményeknél és mások nyilatkozatainál sokkal jobb személyesen látni magát a lángokból kimenekülő versenyzőt!

Az éjszakát a kórházban töltő francia a közösségi médiában bejelentkezett rövid videóüzenetben. Mosolya minden híradásnál többet elmond.

„Sziasztok! Csak szerettem volna elmondani, hogy rendben vagyok. Nos, nagyjából rendben” – integetett bekötözött, megégett kezeivel. „Köszönet minden üzenetért!”

Grosjean életét alighanem a glória fejvédő mentette meg – most nem is szalasztott el hálát mondani azért, hogy az autókon van az eszköz, ami ellen korábban többször is felszólalt. „Pár éve nem pártoltam a glóriát, de úgy gondolom, ez a legnagyszerűbb dolog, amit a Formula 1-be hoztunk. Nélküle most nem lenne lehetőségem beszélni hozzátok.”

„Köszönet az orvosi személyzetnek, mind a pályán, mind a kórházban dolgozóknak! Remélem, hamarosan tudok majd írni nektek pár üzenetet is, hogy elmondjam, hogy vagyok.”

 

Forrás: HaasF1Team - twitter, m4sport.hu

 


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner