Hírek / Kultúra

Fekete Párduc spin-off sorozat készül a Disney+-ra

2021. február 2. 07:45 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Jó kezekben van a Wakandában játszódó új Fekete Párduc sorozat, a spin-off szériáért maga Ryan Coogler felel - írja a Gamestar.
 
Már így is nehéz számon tartani, hányféle MCU-s tévésorozat készül a Disney+-ra, noha az elvileg idén már Magyarországra is megérkező szolgáltatás kínálatában egyelőre csak a WandaVision új részei érhetők el. Szépen sorban persze jön majd a többi sorozat is, most pedig kiderült, hogy fel kell írnunk még egy címet a ledarálandó tévés Marvel produkciók hosszú listájára. 
 
Fekete Párduc spin-off sorozat készül ugyanis a Disney+-ra. Egyelőre semmit sem tudunk róla azon kívül, hogy Wakanda királyságában játszódik majd, illetve lerántották a leplet az alkotó kilétéről.
 
Itt pedig megnyugodhatnak azok, akik szerették az első Fekete Párduc filmet, és nagyon várják annak folytatását: a most bejelentett sorozatért ugyanis a mozik rendezője, Ryan Coogler felel. Coogler produkciós vállalata, a Proximity Media egyébként egy hosszútávú szerződést kötött a Disney TV-vel, szóval a jövőben bőven számíthatunk még tőle friss tartalmakra az egeres cég saját streamingplatformján.
 
Forrás és kép: gamestar.hu 
 


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner