Hírek / Kultúra

Címkék

#mozi #film #akció

Forgatókönyvírót kapott a Ghost of Tsushima film

Április 14. 08:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A Ghost of Tsushima adaptációja a John Wick filmek rendezőjével készül el, de már az is kiderült, kinek köszönhetjük majd a sztorit.
 
Még tavaly márciusban számoltunk be róla, hogy film készül a Sucker Punch PlayStation-exkluzív játéka, a Ghost of Tsushima alapján, amelyhez rendezőnek azt a Chad Stahelskit kérték fel, aki kaszkadőrként kezdte pályafutását, majd rendezőként a John Wick filmekkel futott be. A projektbe nem csupán a Sony Pictures és a PlayStation Productions szállt be, hanem a stúdió egyik fejlesztője, Peter Kang is, aki executive producerként felügyeli azt, hogy minőségi adaptáció készüljön. 
 
Most a stáb újabb tagjáról hullott le a lepel a Deadline-nak köszönhetően, ugyanis kiderült, hogy a forgatókönyvért Takashi Doscher felel, akinek egy korábbi alkotása jutott el hozzánk, a 2019-es Egyetlen című romantikus sci-fi Freida Pinto és Leslie Odom Jr. főszereplésével. Doscher számos rövidfilm mellett olyan egész estés filmeket is írt, mint a Still és a Hear Us, de egyik műve sem örvend nagy kritikai sikernek, így egyelőre óvatosan reménykedünk a Ghost of Tsushima feldolgozása miatt.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: gamerant.com

Címkék

#mozi #film #akció


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner