Hírek / Kultúra

Gears of War filmet és animációs sorozatot is készít a Netflix

2022. november 9. 06:45 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Nem mindennapi bejelentéssel ünnepelték meg a Gears of War széria 16. születésnapját - írja a GameStar.
 
16 esztendővel ezelőtt indult el a Gears of War (ma inkább már csak Gears) sorozat, a mai születésnapon pedig nem várt helyről kaptuk a legnagyobb ajándékot egy bejelentés formájában: a Netflix hivatalos Twitter-oldalán ugyanis megjelent egy tweet, melyben ledobták az atomot: készül egy Gears of War film, és ez még messze nem minden.
 
A netflixes Gears mozit ugyanis egy felnőtteknek szóló animációs sorozat követi majd, és ez csak a kezdet, a lehetőség megvan arra, hogy további adaptációkat is kapjunk majd a jövőben - nyilván az első projektek sikerének függvényében. 
 
Nagyon hosszú ideje húzódott már egy esetleges Gears of War mozifilm kérdése, 2016-ban még arról lehetett hallani, hogy a Universal Pictures fogja szállítani az adaptációt, ami nem kapcsolódik a játékok sztorijához, a főszereplő pedig Dave Bautista szeretett volna lenni. 2019-ben Terry Crews is elmondta, hogy benne lenne a projektben, de a konkrétumok csak nem akartak megérkezni. 
 
Nagyon úgy fest, hogy végül a Universallal nem jutott dűlőre a Microsoft, és végül a Netflix ezernyi más videojátékos franchise mellett a Gearsre is lecsapott. 
 
A Cyberpunk: Edgerunners tükrében abszolút van potenciál az animációs vonalban is.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: hollywoodreporter.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner