Hírek / Közlekedés és kék hírek

Gokartos képzéssorozatot szervez a HUMDA gyermekeknek

2022. szeptember 16. 07:00 Közlekedés és kék hírek | Szerző: Fazekas Gábor

Gokartos képzéssorozatot szervez a HUMDA 6 és 10 év közötti, versenylicensszel nem rendelkező gyermekeknek - közölte a HUMDA (Hungarian Motorsport and Green Mobility Development Agency) Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. az MTI-vel.
 
A HUMDA Gokart Suli a jövő autóversenyzőit nevelheti ki, emellett biztonságos közlekedésre is nevel - indokolták a kezdeményezést. A résztvevők nemzetközi minták alapján kidolgozott tananyagból tanulhatnak, és az alapok elsajátítása után haladó képzésben is részt vehetnek. Itt már a versenyzés kerül a középpontba, gyakorolható többek között a formaidőzítés, a rajtszituációk, az előzések - írták.
 
A 8 alkalmas, 4 héten át tartó alapképzésre október 1. és november 12. között lehet jelentkezni. Részvételi előfeltétel nincs, az elbírálás a jelentkezés sorrendjétől függ. A díjköteles program helyszínei a budapesti, a győri, a máriapócsi, a mogyoródi, a soproni és a százhalombattai pályák, mindegyikre 12 gyerek kerülhet be. A tavaszi haladó képzésekre a sikeres vizsgázók juthatnak tovább. A feltételek a HUMDA honlapján is olvashatók, itt tették közzé a jelentkezéshez szükséges email-címeket is.
 
Forrás: MTI
Kép: kart360.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner