Hírek / Közélet

Gólyaavató Pite-délután az Eötvösben

2021. október 21. 14:55 Közélet

A rendezvény tulajdonképpen Hódmezővásárhelyi SZC Eötvös József Technikum kilencedik osztályos tanulóinak „gólyaavatója”, éppen ezért mindenki nagy izgalommal várta október 18-án délután a hosszú évek óta hagyományos eseményt.

A 3 versengő osztálynak különféle feladatokat kellett megoldania. Elsőként a gólyaesküt tették le a 10. C osztályos tanulók előtt, akik a vetélkedő szervezői voltak. Tavaly ők nyerték meg az év eleji Pite-napot, ezért ők feleltek a mostaniért. Az eskü után következtek a feladatok: osztálylogó tervezése, képkirakó, furfangos találós kérdések megfejtése, maszk dekorálása, vizespalackok felborítása harisnyával a fejen és végül az igazán hangulatosra sikeredett karaoke.

A zsűri pontozása alapján a 9. C osztály 3. helyezést ért el, a 9. A osztály egyetlen ponttal a második helyre szorult, a 9. B osztály pedig a képzeletbeli dobogó legfelső fokára állhatott, s ezzel megnyerték a fődíjat, egy fenséges csokitortát.

A visszajelzések alapján nagyon jól érezték magukat a diákok, és ez lett volna az elsődleges cél, valamint az egész esemény közösségépítő hatása is egyértelműen megnyilvánult.

Szívből gratulálunk minden osztálynak, és köszönjük, hogy ilyen lelkesen vetélkedtek!

Szöveg és kép:

Arany Andrea - DÖK patronáló oktató


next 5

A mi világunk

Hírek