Hírek / Közélet

Grand Hotel Glorius: mindenkinek jó választás a makói négycsillagos szálloda

Június 19. 08:00 Közélet | Szerző: Fazekas Gábor

Az eltelt időszak hatására sokkal spontánabbak lettek az utazók; rugalmasabban és rövidebb határidővel terveznek – derült ki abból a beszélgetésből, amelyet a Glorius igazgatójával folytatott a MakóHiradó. Csábi Mihály a nyári szezon kezdetén örömmel számolt be arról, hogy a kezdeti félelmeik a lassú júniusi indulással kapcsolatban szerencsére alaptalannak bizonyultak. – Egy folyamatos erősödést mutató időszak indult el, amelyben a vendégek utazási kedve egyre növekszik. A napsütéses szép időjárás, egy kedvező ajánlat vagy adódó szabad, ünnepi hétvége ösztönzőleg hat a kisebb-nagyobb kirándulásokra, a határon túlról is. Az utóbbi két évben határkőnek számító pünkösdi hosszú hétvége az idén nem hozott robbanásszerű változást, mert sokkal kiegyensúlyozottabban alakultak a foglalások, már azt megelőzően és azóta is – mondta az igazgató.
 
A Grand Hotel Glorius a megszokott magas színvonalú szolgáltatásai mellett, saját szervezésű programokkal és a városi szolgáltatásokhoz való kapcsolódással is igyekszik biztosítani a városba és a szállodába való érkezők kényelmét. – Arra törekszünk, hogy Makó egy többnapos desztinációvá váljék és a hozzánk látogatók sokféle élményben részesüljenek. Ennek egyik legfontosabb eleme a Hagymatikumban fürdéssel, pihenéssel töltött idő, emellett pedig a település és a kistérség szépségeinek, látnivalóinak megismerése. Ebben együttműködünk a helyi vállalkozókkal és az általuk biztosított lehetőségekkel. A kisvonatos városnézés, a Maros-part felfedezése, a két- vagy négykeréken való kirándulás rendkívül népszerű és igényként mutatkozik a vendégeink részéről. A Gloriusba érkezők a hotel által biztosított wellness szolgáltatásokat is igénybe vehetik éppúgy, mint részesei lehetnek a saját szervezésű italkóstolós és zenés vacsoraesteknek is. Utóbbiakból a tavalyihoz hasonlóan többet is terveznek a nemrégiben megnyitott, hangulatos teraszukra.
 
A náluk töltött idő nem lenne teljes a négycsillagos kulináris élmények nélkül: erről a nyárra hangolt a’la carte étlapjuk és napi menü ajánlataik is gondoskodnak – mindkettő méltán népszerű a helyiek és a távolabbról érkezők körében is. – Nyolc esztendős működésünkhöz közelítve örömmel mondhatjuk el, hogy ismernek és szeretnek bennünket a makóiak és a kistérségben élők is. Bátran térnek be hozzánk egy családi vagy baráti alkalom megszervezéséhez, népszerű Vigadó terünk és épületünk esküvői vagy lakodalmi ünnepségek helyszíneként. De a most aktuális ballagások kapcsán is sokan döntöttek mellettünk – értékelt Csábi Mihály. A vendégkönyvet fellapozva is csupa elégedett és elismerő bejegyzést találhatunk, bizonyítékaként az elmondottaknak.
 
Forrás és kép: makohirado.hu
 


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner