Hírek / Kultúra

Gyűrűk Ura játékot készít az Electronic Arts

Május 10. 08:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A Middle-earth Enterprises és az Electronic Arts egy új együttműködés keretein belül bejelentette, hogy készül egy újabb A Gyűrűk Ura tematikájú mobiljáték. Egészen pontosan egy "gyűjtögetős szerepjáték" lesz az új The Lord of the Rings cím.
 
Bár maga a műfaj sokakat rögtön elriaszthat, az bizakodásra ad egyúttal okot, hogy a fejlesztésért a Capital Games felel. Neki köszönhettük az elképesztően sikeres Star Wars: Galaxy of Heroest, és ha most is valami hasonlón ügyködnek, akkor azért nagy baj nem lehet. 
 
A The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth címen érkező mobiljáték több ikonikus karaktert is felvonultat majd A Gyűrűk Ura és A Hobbit könyvekből. Az alkotók szerint részletgazdag látványvilágra, filmszerű átvezetőkre és stilizált művészi megvalósításra számíthatunk. 
 
Megvolt az az idő (értelemszerűen a mozifilmek bemutatásának korszaka), mikor tömegével szállította az EA A Gyűrűk Ura játékokat. Egyetlen mobilcím nem jelent persze azonnali reneszánszt, de azért így is jó látni, hogy a kiadó nem csak a Star Wars franchise-zal foglalkozik. 
 
Forrás: gamestar.hu
Kép:


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner