Hírek / Kultúra

Hamarosan elkezdhetik a Vaják 3. évadának forgatását

Január 9. 08:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Jelentések szerint Henry Cavill nemsokára ismét akcióba lendül - írja a GameStar.
 
December végén rajtolt el a Henry Cavill főszereplésével készült Vaják 2. évada a Netflixen, amely hátrahagyta az első szezon időbeli ugrálását és rágyúrt a látványra, de közben egyre távolabb került az eredeti regényektől.
 
Kétségtelen, hogy rengeteg potenciál van a harmadik etapban, a streamingszolgáltató pedig hosszú távra tervez a sorozattal, szóval biztos, hogy egy darabig még próbálkozhatnak a készítők, hogy megtalálják a megfelelő arányt. 
 
A Witcher híreket többnyire megbízhatóan szállító Redanian Intelligence legújabb jelentése szerint a harmadik szezon pre-produkciója már ebben a hónapban megkezdődhet, azaz a rengeteg tervezésből, finanszírozási kérdésből, rendezők kijelöléséből, a kellékek és effektek megtervezéséből álló előkészítés kezdetét veszi.
 
A tényleges forgatás márciusban rajtolhat el, mivel a csapat a Longcross Studios-t választja a korábbi Arborfield Studios helyett, és az új díszletek elkészítéséhez idő kell. A honlap azonban egyértelművé teszi, hogy a tervek nagyban változhatnak a koronavírus-járvány omikron variánsának terjedése miatt, amely olyan sorozatok forgatását akasztotta meg a napokban, mint a Star Trek: Picard, A Grace klinika és az NCIS. 
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: marca.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner