Hírek / Kultúra

Három játékát is ingyenessé tette a Bethesda

Április 27. 07:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A Microsoft alá tartozó kiadó ezzel a gesztussal kezdte meg az átköltözést a Bethesda.net launcherről a Steamre.
 
Február második felében hozta nyilvánosságra a Bethesda abbéli szándékát, hogy felszámolja saját launcherét, játékait pedig a Steamre költözteti, így a PC-s játékosoknak eggyel kevesebb ikont kell majd kipakolniuk az asztalra. Az áthurcolkodásra április 27-étől egészen május 11-éig lesz lehetőségük, javasolt az elkövetkező két hétben rászánni egy kis időt, mert utána keresztet vethetünk mind a játékainkra, mind a pénzünkre.
 
A váltással pedig nemcsak a Bethesda.net felhasználói járnak jól, hanem azok is, akik már a gondolatától is hidegrázást kapnak, ha bármilyen más launchert kellene elindítaniuk a Steam mellett. Megérkezett ugyanis a Valve platformjára a kiadó több klasszikusa.
 
Valószínűleg kevesen emlékeznek a The Elder Scrolls széria két spin-offjára, a The Elder Scrolls Adventures: Redguardra és az An Elder Scrolls Legend: Battlespire-re. Mindkettőt 5,99 eurós darabáron adhatjuk a könyvtárunkhoz, tehát ha nem is sokat, de fizetnünk kell azért, hogy játszhassunk velük. Nem úgy három másik, az iméntieknél jóval ismertebb örökzöldért, amelyeket mostantól bármiféle felár nélkül elindíthatunk, miután beléptünk a Steam-fiókunkba, és felkerestük a termékoldalukat.
 
  1. The Elder Scrolls: Arena
  2. The Elder Scrolls II: Daggerfall
  3. Wolfenstein: Enemy Territory
 
Noha egyik sem mai darab, érdemes vetni rájuk egy pillantást, különösen így, hogy az időutazás nem kerül semmibe. Az Arena és a Daggerfall révén megismerhetjük a Skyrimben kicsúcsosodott szerepjáték-sorozat gyökereit, az Enemy Territory pedig büszkén viselheti a minden idők egyik legjobb multiplayer lövöldéje címet.
 
Forrás: gamestar.hu
 


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner