Hírek / Kultúra

Három új animációs filmben folytatódik az Avatár: Aang legendájának története

Június 17. 08:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A Nickelodeon nagyon komolyan gondolja az Avatár univerzum újjáépítését, kezdve Aang sztorijával, ami hamarosan jócskán kibővül majd.
 
A Nickelodeon és a Paramount Pictures az Annecy International Animation Film Festivalon bejelentették, hogy egy új animációs filmtrilógiával készülnek. A Deadline jelentése szerint az új projektek az Avatár: Aang legendája sorozatra épülnek majd, és a munkálatokat az eredeti széria alkotói felügyelik.
 
Bryan Konietzko és Michael DiMartion producerekként vesznek részt a folyamatban, míg a rendezői székben az a Lauren Montgomery ül majd, aki az utolsó szezon sztorivázlataiért felelt.
 
A Nickelodeon tavaly beindította az Avatar Studiost, ami egy rakat új Avatár projekttel fog foglalkozni. Ez a trilógia lesz a csapat következő nagy melója.
 
"Az Aang legendájának alkotóival dolgozunk együtt, és Lauren is velünk tart, aki ugyanazzal a szakértelemmel nyúl majd a filmekhez, amivel megalkotta az eredeti sorozat csodálatos pillanatait."
 
Aang története csak részben ért véget a tévéképernyőkön, a világ megmentése után a srácok feltűntek még pár képregényben és a Korra legendájában is. Kíváncsiak leszünk rá, hogy adaptálnak-e majd valamit a franchise régebbi vadhajtásaiból, vagy teljesen új sztorikkal fognak-e előállni. Annyi biztos, hogy egy darabig nem maradunk majd Avatár tartalom nélkül, mivel a Netflix is nagy erőkkel dolgozik egy élőszereplős szérián.
 
Forrás és kép: gamestar.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner