Hírek / Kultúra

Harry Potter is varázsolt a „Cserkóban”

2019. február 20. 18:04 Kultúra

Kilenc közösség, kilenc különböző témájú jelmez. Idén is megtartotta hagyományos farsangi mulatságát a Cseresnyés Kollégium Hódmezővásárhelyen.

Mint szinte minden oktatási intézményben, így a HSZC Cseresnyés Kollégiumában is már hosszú évek óta hagyomány, hogy farsangi mulatságot tartanak.

Az idei „Cserkós” farsang annyiban tért el az előző évekhez képest, hogy nem a gyerekek döntötték el, hogy minek öltöznek, hanem a pedagógusokkal együtt sorsolták ki, hogy milyen témában, milyen jelmezbe öltöznek. Kilenc közösség, kilenc különböző témában húzott maskarát.

Szerda délután a csoportok egyesével vonultak fel, és mutatták be a produkciójukat. Láthattuk a Hupikék törpikéket, varázsolt Harry Potter, és a Trónok harca világába is betekintést kaphattunk. A jelmezeket mindenki magának készítette el, a legjobb csapat pedig különdíjban részesült.

A felvonulás után az udvaron kiszebábot égettek, hogy elűzzék a telet, majd farsangi fánkot kóstoltak, a délután megkoronázásaként pedig egy nagyot discoztak.


next 5

A mi világunk

Hírek