Hírek / Kultúra

Heidi Klum 16 éves lánya született topmodell

2020. december 12. 09:00 Kultúra | Szerző: Dudás Róbert

A tini híres anyukája szerint a lehető legjobb kezdés a Vogue címlapján debütálni.

 

 

Heidi Klum 16 éves lányával pózol a német Vogue magazin címlapján, és már első pillantásra megmondható, hogy édesanyjához hasonlóan a vérében van a modellkedés -írja a People magazin.
 
Leni régi álma, hogy ő is manöken legyen, édesanyja azonban mindeddig nem engedte az üzlet közelébe, túl fiatalnak találta hozzá. De mindennek eljön az ideje, ami a sztáranyukát egy hosszú és kedves üzenet megírására késztette, melyben gratulál lányának.
 
"Annyira büszke vagyok rád. És nem azért, meg kiválasztottad a saját utad, hanem mert, bármilyen úton is indulsz el, önmagad leszel. Mindig is tudtad, hogy mi az, amit szeretnél, és mit nem. Te vagy az én mini másom."

 

 

Leni édesapja az olasz üzletember, Flavio Briatore, akivel azonban nincs kapcsolata a fiatal lánynak. Az ötéves Lenit 2009-ben Heidi akkori férje, Seal örökbe fogadta, így Leni őt tekinti leginkább édesapjának. Heidi Instagram posztjában meg is említi, hogy csemetéje különleges körülmények között nőtt fel, hiszen Klum 2019 óta már a harmadik férjét, Tom Kaulitzot fogyasztja, de ez szerencsére nem okozott a lányában törést.

 

Forrás: People magazin, hirado.hu

 


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner