Hírek / Kultúra

Hemzsegnek a világsztárok a Netflix nagyszabású fantasy filmjében

Szeptember 14. 07:15 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Laurence Fishburne, Michelle Yeoh, Kerry Washington, Charlize Theron, Cate Blanchett és Ben Kingsley erősíti a The School for Good and Evil szereplőgárdáját - írja a Gamestar.
 
Eredetileg a Universal gondozásában debütált volna, de végül a Netflixen kötött ki Soman Chainani 2013-ban kiadott regénye, a The School for Good and Evil (magyarul Jók és Rosszak Iskolája) adaptációja. Paul Feig, számos Melissa McCarthy-film rendezője instruálta a stábot David Maggee (Én, Pán Péter) forgatókönyve alapján, és bizony elég komoly színészgárdát sikerült megnyerni a projekt számára.
 
A főbb szerepekben olyan sztárokat láthatunk vagy hallhatunk, mint a narrátor Cate Blanchett, az igazgatót megformáló Laurence Fishburne, az Emma Anemone professzor karakterét életre keltő Michelle Yeoh, vagy éppen a Lady Lessót megszemélyesítő Charlize Theron.
 
A film két barátnő, Sophie (Sophia Anne Caruso) és Agatha (Sofia Wylie) történetét meséli el, akiket elrabolnak és a Jók és Rosszak Iskolájába visznek, ahol párhuzamosan képezik a hősöket és a gonosztevőket. Itt nemcsak azzal szembesülnek, hogy sok minden valóságos, amit korábban egyszerű tündérmesének hittek, hanem azzal is, hogy barátságuk talán mégsem olyan erős, mint azt hitték.

A The School for Good and Evil premierjét október 19-ére tűzte ki a Netflix. És amennyiben hozza a streaming platform által elvárt számokat, úgy nem kell aggódnunk az utánpótlás miatt, mert Soman Chainani időközben öt újabb kötetben szőtte tovább a történetet.

Forrás: gamestar.hu
Kép:


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner