Hírek / Sport

Hivatalos: A budapesti Puskás Arénában rendezik a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzését

2021. február 8. 06:45 Sport | Szerző: Fazekas Gábor

A mérkőzésre február 16-án, kedden kerül sor, 21 órakor kezdődik, az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti. A visszavágó március 10-én lesz, az Anfield Roadon.
 
A német csapat, amelynek Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik révén három magyar válogatott játékosa is van, azért nem tudja hazai pályán fogadni a riválisát, mert a német hatóságok lezárták a határokat olyan országok, így Nagy-Britannia előtt is, ahol a koronavírus új variánsa terjed.
 
“Köszönet illeti az RB Leipziget és az FC Liverpoolt a szoros együttműködésükért, hogy közösen megoldást kerestek és találtak a helyzetre, és persze a magyar szövetséget is, amely támogatta a mérkőzés budapesti megrendezését” – olvasható az európai szövetség (UEFA) közleményében.
 
“A koronavírus-járvány miatt nézők nélkül rendezik meg a párharcot, amelynek szervezője hivatalosan a német Lipcse együttese, mely az UEFA ajánlását is figyelembe véve választotta ki a budapesti helyszínt” – áll az MLSZ honlapján lévő beszámolóban.
 
A Borussia Mönchengladbach szintén lehetséges helyszíneket keres arra az esetre, ha Németországban meghosszabbítják az érvényben lévő tiltást, ugyanis február 24-én az ugyancsak angol Manchester Cityt látná vendégül a BL nyolcaddöntőjében.
 
Forrás és kép: M4Sport


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner