Hírek / Kultúra

Horizon: Call of the Mountain - Új főhőst kap a játék

2022. november 28. 08:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A Guerrilla Games elárulta, kinek a szemszögéből élhetjük majd át a Call of the Mountain eseményeit - írja a GameSar.
 
Húsz játékkal startol majd el jövő februárban a PlayStation VR2, de úgy tűnik, a legnagyobb sikert a Sony a Horizon Call of the Mountaintől reméli - jelenleg ez az egyetlen, amit megvásárolhatunk gépcsomagban, rögtön a szettel együtt.
 
Tény, hogy a franchise nagyon sikeres, és biztosan lehengerlő élmény lesz óriási robotlények lábai között rohangálni. Most megtudtunk néhány fontos információt a főszereplőről, aki kivételesen nem Aloy, hanem egy Carja harcos, Ryas.
 
Ryas egy nemesi Carja családba született, a mászás mesterévé vált fiatalkorában, Shadow Carjaként töltött ideje alatt pedig erős harcossá fejlődött, aki az íjjal is ügyesen bánik. Szerencsétlen események következtében elvesztette hitét önmagában, és bár felszerelését megtartotta, a Shadow Carják jellegzetes jelöléseit eltávolította. Tudja, hogy múltbéli tetteiért nem nyerhet megbocsátást, azonban mindent megtesz, hogy visszaszerezze becsületét.
 
A Shadow Carják az első játékban jutottak fontos szerephez, ellenséges frakcióként igyekeztek a többi törzset elpusztítani. Érdekes lesz látni a világot egy olyan karakter szemszögéből, aki közülük való.
 
A Horizon Call of the Mountainben 2023. február 22-étől merülhetünk el.
 
Forrás és kép: gamestar.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner