Hírek / Közélet

Hosszú évek után rendeződhet a vásárhelyi Rárósi út állapota Benkő Zsolt javaslatára

Január 31. 07:20 Közélet

Idén végre rendeződhet a hódmezővásárhelyi Rárósi út külterületi szakaszán a legrosszabb állapotban lévő részek állapota.

Benkő Zsolt külterületekért felelős települési képviselő a Rádió 7-nek elmondta: már több alkalommal jelezte az önkormányzatnak, hogy az út katasztrofális és gyakorlatilag járhatatlan.

A Modern Városok Programban lehetőség nyílt volna az út több milliárd forintos teljes felújítására, ez azonban nem valósult meg. A városvezetés nemrég ígéretet tett arra, hogy 20-50 millió forint közötti összegből elvégzi a legszükségesebb munkálatokat.

„Bízom benne, hogy a városvezetés ezt most valóban komolyan gondolja, és nemcsak belterületen fog utakat felújítani, hanem érdemben foglalkozik a Rárósi úttal is. Arra kértem a városvezetést, hogy a munkálatok megvalósulása előtt mindenképpen tartsunk ott egy egyeztetést annak érdekében, hogy biztosan a legrosszabb szakaszokat újítsák fel. Vannak rossz és kevésbé rossz szakaszok is, nem mindegy, melyek lesznek az érintettek” – fejtette ki Benkő Zsolt.


next 5

A mi világunk

Hírek