Hírek / Kultúra

I. helyezést értek el a csengelei táncosok

2021. január 11. 10:20 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Különleges helyzetben rendeztek Zuglóban egy különleges országos versenyt, melyen a színpadi tánc kategóriában a 7. osztályosok bécsi keringője lett a győztes produkció.
 
„Különleges helyzetben egy különleges verseny”
 
Ezzel a szlogennel rendezett online táncversenyt, a zuglói Fórumház Egyesület. A Zuglói Táncfesztivál Országos Amatőr Táncversenyre évek óta járnak a Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola növendékei mindig szép eredményeket elérve. Idén erre 39. alkalommal került sor december 11 és 13 között, melyet a koronavírus járvány miatt online formában rendeztek meg. A versenyre különböző korosztályokban és kategóriákban lehetett nevezni több mint 300 produkciót neveztek a megmérettetésre. Színpadi tánc kategóriában a gyermek korcsoportban (11-13 évig) a 7. osztályosok bécsi keringője I. helyezést ért el.
 
Az oklevelek és az érmek postán érkeztek, melyeket a táncosok a téli szünet után kaptak meg. Reményeik szerint a májusi versenyen már személyesen is részt tudnak venni és átélhetik az ottani versenyhangulatot, láthatják a többi produkciót, izgulhatnak egymásért.
 
Czirokné Krizsán Zsuzsanna
 
Forrás és kép: kistelekjaras.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner