Hírek / Közlekedés és kék hírek

Ideiglenesen törli néhány járatát ősszel a Wizz Air

2023. augusztus 9. 07:00 Közlekedés és kék hírek | Szerző: Fazekas Gábor

Kötelező hajtómű-ellenőrzés miatt Ideiglenesen törli néhány járatát ősszel a Wizz Air - közölte a társaság kedden az MTI-vel, megjegyezve, az egyeztetések folynak, így egyelőre nem ismert, hogy mely járatok maradnak ki.
 
Azt írták, a légitársaság partnere, a Pratt & Whitney gyorsított eljárásban ellenőrzi bizonyos GTF hajtóműveit, és a vizsgálat érinti a Wizz Air egyes repülőgépeit is. A kötelező ellenőrzés miatt a Wizz Air kénytelen volt változásokat eszközölni a menetrendjében, így egyes járatait törölni kényszerül a szeptember-októberi időszakban.
 
Közölték: az érintett járatok utasai számára a légitársaság átfoglalási lehetőséget ajánl fel alternatív járatokra, illetve választhatják a jegyár 120 százalékos jóváírását WIZZ-számlán, vagy a jegy vételárának teljes visszatérítését az eredeti fizetési móddal. Amennyiben az utasok online közvetítő cégen vagy utazási irodán keresztül foglalták a jegyüket, a légitársaság azt tanácsolja, hogy a módosítások elvégzése érdekében vegyék fel a kapcsolatot az irodával vagy weboldallal. A légitársaság továbbá javasolja a levélszemét (spam) mappák ellenőrzését is az esetleges menetrendi változásokról szóló e-mailek miatt.
 
Hangsúlyozták, hogy az eseményekre a légitársaságnak nincs ráhatása, ugyanakkor a Wizz Air ezúton is elnézést kér az okozott kellemetlenségekért.
 
Forrás: MTI
Kép: wizzair.com


next 5

A mi világunk

Hírek