Hírek / Kultúra

Így kapcsolódik majd a The Witcher: Blood Origin a Vaják sorozathoz

2022. október 3. 08:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A Netflix tévésorozatának showrunnere magyarázta el, hogyan függ majd össze a The Witcher előzménysorozata a már megismert történetszálakkal.
 
Nemsokára elindul a The Witcher: Blood Origin, amely története nagyjából 1200 évet ugrik vissza az időben az eredeti tévésorozathoz képest.
 
A sorozat megalkotója, Declan de Barra nemrég egy interjút adott a hamarosan induló sorozattal kapcsolatbna, ahol elmagyarázta az összeköttetést a két sztoriszál között ezzel is megerősítve, hogy a Blood Origin fontos szerepet játszik majd abban, hogy a fősztori bizonyos részeit érthetőbbé tegye.
 
Aki emlékszik a második évadra az tudja, hogy kiemelt szerepet kaptak azok a titokzatos fekete kőoszlopok, amelyek valamilyen formában kapcsolatban álnak Ciri erejével és a Szférák Találkozásával, ami ugye a The Witcher univerzumának egyik legfontosabb eseménye.
 
De Barra az interjúban elmagyaráza, hogy a Blood Origin történetében fontos szerepet fog játszani, hogy megmagyarázzák ezeknek a kőoszlopoknak az eredetét:
 
"Ki készítette őket? Miért? Érthető lesz majd, hogy miért lettek annyira fontoska a The Witcher világában és milyen hatalommal ruházták fel őket. Ezek a kiindulópontja rengeteg dolognak, ami rosszra fordult ebben a világban."
 
Fontos emlékezni rá, hogy ezek az oszlopok nem szerepeltek az eredeti regényekben, szóval kíváncsiak vagyunk, hogy a sorozat harmadik évada vajon ismét teljesen eltér-e a könyvekből már ismerős történettől.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: netflix.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner