Hírek / Kultúra

Illetlen viselkedés miatt kirúgták Frank Langellát a netflixes sorozatából

2022. április 16. 08:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A 84 éves színész lett volna az Az Usher-ház vége című széria főszereplője.
 
Az elmúlt évek során több ismert színész is elvesztette a munkáját, miután botrányt keltő vádak merültek fel a viselkedésükkel kapcsolatban. Így esett el a szerepétől a molesztálás gyanújába keveredett Kevin Spacey A világ összes pénze című, 2017-es Ridley Scott-filmben, és így búcsúztak el  a családon belüli erőszakkal vádolt Johnny Depptől is a Legendás állatok-széria alkotói.
 
Most pedig a négyszeres Tony-díjas Frank Langellát (Frost/Nixon, Most nevess!) rúgták ki egy készülő netflixes horrorsorozatból, miután illetlen viselkedés gyanúja merült fel vele kapcsolatban, amit - állítólag - a streaming-szolgáltató utólagos nyomozása is visszaigazolt.
 
A 84 éves színész az Edgar Allan Poe azonos című novellája alapján készült Az Usher-ház végének főszereplője lett volna, és már a forgatás felénél jártak a munkálatok, mikor beütött a botrány. Elsőként a TMZ hozta le, hogy a hivatalosan meg nem erősített vádak szerint Langella egy illetlen, szexuális jellegű poént süthetett el, majd az alakításával összefüggésben (a TMZ szerint esetleg próba közben) megfogta egy színésznő lábát,  és megkérdezte, hogy "Ez tetszett neked?".
 
Az első jelentés még úgy szólt, hogy a Netflix vizsgálatot indított az eset miatt, a meg nem nevezett belsős forrásra hivatkozó Deadline viszont nemrég már arról írt, hogy a nyomozás befejeződött, és Langella kirúgását eredményezte. Elvileg már keresik is a Roderick Ushert játszó színész utódját, a felvett jeleneteit pedig újraforgatják.
 
Eddig a percig a Netflix, Frank Langella és a sorozatot rendező Mike Flanagan (Mise éjfélkor, Az átok, Álom doktor) sem kommentálta a történteket, a sztori kapcsán pedig olyan kevés részlet ismert, hogy senkit sem bátorítanánk a határozott állásfoglalásra.
 
Forrás és kép: gamestar.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner