Hírek / Kultúra

Ilyen lesz a feljavított The Witcher 3: Wild Hunt

November 24. 07:45 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A CD Projekt RED bemutatta, hogy miként fest majd Ríviai Geralt megszépített és kibővített kalandja PC-n, PS5-ön és Xbox Series konzolokon - írja a GameStar.
 
Még nagyon messze van a The Witcher 4 megjelenése, de a rajongók addig sem maradnak tartalom nélkül és most nem a Vaják előzménysorozatra gondolunk: decemberben másvalamivel is bővül a franchise.
 
December 14-én megérkezik a játékkal rendelkezők számára ingyenes next-gen patch, amely minden eddiginél jobban kihasználja majd a különböző hardverekben rejlő erőt, továbbá PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S konzolokra is megvásárolható lesz a megszépített The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition, amibe beletartozik minden ingyenes és fizetős csomag (beleértve a Hearts of Stone és Blood and Wine kiegészítőket is).
 
A CD Projekt RED most egy saját műsort szentelt annak, hogy tisztázza a részleteket és megmutatta a feltuningolt gameplay-t. Többek között részletgazdagabb látványra (az Ultra Plus opció ráadásul még több beállítást tesz lehetővé), kétfajta grafikai módra konzolokon (a 30 fps-t és ray tracinget kínáló Quality és a 60 fps-t adó, rt-t nem tartalmazó Performance), DLSS támogatásra, rövidebb töltési időre, kibővített fotómódra, átgondoltabb irányításra, új kameraszögre számíthatunk. A PlayStation 5-tulajok a haptikus visszacsatolásnak is örülhetnek, a DualSense kontroller másképpen vibrál majd, ha kardozunk és másként, ha jeleket használunk. 
 
A fejlesztők olyan apróságokra is figyeltek, mint hogy mi határozhatjuk meg, mennyi kérdőjelet mutasson a térkép, dinamikussá tehetjük a minimapet, átállíthatjuk Geralt mozgását, testreszabhatjuk a feliratokat, sőt az átvezető jeleneteket is szüneteltethetjük majd. Nem maradhattak ki a javítások sem, a játékosok által jelzett küldetések és szövegek is csiszolásra kerültek. A Netflix Vaják sorozata is megjelenik egy küldetés erejéig, és új öltözékek is kapcsolódnak hozzá (új páncélszett Geraltnak és új ruha Dandelion számára).
 
És még valami: aki esetleg a mentései miatt agódott, ne tegye: cross-save és cross-progression támogatás is lesz.

Forrás és kép: gamestar.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner