Hírek / Kultúra

Ismét Budapestre jön koncertezni a Rammstein

2022. szeptember 2. 07:15 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A német rockzenekar lemezbemutató turnéjának egyik állomása a Puskás Aréna lesz.
 
Nem először jár Magyarországon a német Neue Deutche Härte zenei irányzat legismertebb képviselője, az 1994-ben alapított Rammstein, így a Puskás Aréna közönsége visszatérő vendégként fogadhatja Till Lindemant és társait. A jelenlegi tervek szerint a fiúk 2023. július 11-én fognak fellépni, ami azt jelenti, hogy aki csak felületesen ismeri a zenéjüket, annak bőven lesz ideje végighallgatni az összes albumot, többször is - írja a GameStar.
 
A több mint tíz év után ismét Budapestre látogató Rammstein legújabb, idén kiadott albuma (Die Zeit - Az idő) köré szervezte 20 állomásból álló európai turnéját, amely Litvániában veszi kezdetét májusban, és majd Belgiumban zárul augusztusban. Érdemes átböngészni a koncertek időpontjait és helyszíneit tartalmazó listát, számotokra nem a budapesti a legideálisabb.
 
Rövidesen kezdetét veszi a publikus jegyértékesítés is a Funcode, valamint a Live Nation felületein. Ha már elsők között bebiztosítanátok magatoknak, hogy ott legyetek jövőre a Puskás Arénában, akkor karikázzátok be szeptember 8-át a naptárban, valamint jegyezzétek meg a 10 órás időpontot.

Forrás: gamestar.hu
Kép: dw.com


next 5

A mi világunk

Hírek