Hírek / Kultúra

Ízelítőt kaptunk a The Quarry-ből

Március 18. 08:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A The Dark Pictures és Until Dawn játékokat is jegyző Supermassive újdonsága, a The Quarry egy izgalmas tinihorror lesz kooperatív móddal írja a GameStar.
 
Tegnap egy rövid előzetes már ízelítőt adott a The Quarry hangulatából, de a Supermassive csak most árult el részleteket következő játékáról - még többet is, mint amire számítottunk. Ahogy az eddig is nyilvánvaló volt, egy tinihorrort kapunk, melyben az apró és a nagyobb döntéseink egyaránt formálják a történet alakulását, egyik karakter sem lesz biztonságban.
 
A sztori középpontjában egy nyári tábor áll, kilenc, eltérő személyiségű táboroztató fiatalt irányíthatunk, akár kooperatívan is: vagy úgy, hogy két játékos más-más karaktereket mozgat, vagy akár úgy, hogy hét fő mindig szavaz, és így, közösen hoznak döntéseket. A problémák akkor kezdődnek, amikor a csoport a tábor végén, amikor a gyerekek már elmentek, bulit tart, a helyiek viszont megmutatják igazi valójukat.
 
A játékhoz a műfaj legendái közül is sikerült néhányat megnyerni: szerepel benne David Arquette, Lin Shaye, Lance Henriksen, továbbá Ariel Winter, Justice Smith, Skyler Gisondo, Siobhan Williams, Eva Evagora, Halston Sage, Miles Robbins, Zach Tinker, Ted Rami, Ethan Suplee, Grace Zabriskie és Brenda Song is.
A megjelenésre nem kell sokat várnunk: június 10-én érkezik a The Quarry PC-re, valamint előző és jelenlegi generációs PlayStation és Xbox platformokra.
 
Forrás: gamestar.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner