Hírek / Egyéb/Archív

Robotika és szépészet is lesz az Eötvös nyári táboraiban

2023. április 28. 18:45 Egyéb/Archív | Szerző: Megyeri József

Hódmezővásárhelyi SZC Eötvös József Technikum pályaorientációs táborokat szervez minden pályaválasztás előtt álló általános iskolásnak, ahol bátran kipróbálhatják magukat a robotika világában, valamint betekintést nyerhetnek a nappali smink készítésébe és a frizurakészítés minden rejtelmébe.

„Robotoljunk” nevezetű táborunkba olyan diákokat várunk, akik nagy érdeklődést mutatnak az informatika, ezen belül is a robotika és a programozás felé. A foglalkozásokon különböző alkalmazásokat készítenek és futtatnak a jelentkezők, pl.: doromboló cica, falbontó alkalmazás stb., majd LEGO alaprobotot építenek, különböző LEGO szenzorokat vezérelnek és a végén lehetőség nyílik megépíteni és programozni saját robotukat is.

Akik a fodrászat és a kozmetika iránt érdeklődnek, azoknak a legjobb döntés a nyáron a „Szépítész” névre keresztelt táborunk. Itt megismerhetik a jelentkezők az arcmasszázs rejtelmeit, nappali sminket készíthetnek, betekintést nyernek a barber hajvágásba, az alkalmi konty készítésébe, fonásokat ismerhetnek meg. Duális partnereinknél, külső gyakorlati helyszíneinken is látogatást tesznek, mind a kozmetika, mind a fodrászat terén.

A táborok június 26 – 30-ig tartanak. Robotika táborunk helyszíne iskolánk, amely a Szent Antal u. 5-9. szám alatt található, 12-14 évesek jelentkezését várjuk. Szépítész táborunk helyszíne a Városház u. 1. szám alatt található fodrász tanműhely, ahova a 13-14 éves korosztályt várják.

 Mindkét táborra 2023. április 17 – 2023. május 31 között lehet jelentkezni, egységesen 12 000 Ft a jelentkezési díj, amely magában foglalja az ebédet. A jelentkezési lap honlapunkról letölthető, de várjuk személyesen és telefonon is a táborba vágyó diákokat.

Jelentkezz te is nyári táborainkba, és a sok izgalmas program mellet próbáld ki szakmáinkat is!

Elérhetőségeink:

6800, Hódmezővásárhely, Szent Antal u. 5-9.

Telefon: 06 62/ 241-988

E-mail: eotvos@hiszk.hu

Molnár Márton


next 5

A mi világunk

Hírek