Hírek / Kultúra

Jön a WandaVision spin-off Kathryn Hahn főszereplésével

2021. október 10. 08:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Agatha még nem végzett, és hamarosan vissza is térhet a Disney+-ra.
 
Ugyan Wanda és Vision külön utakon folytatják tovább, és a Skarlát Boszorkánynak meglesz a maga szerepe a Doctor Strange 2-ben, Agatha Harkness sem fog tétlenkedni. Kathryn Hahn úgy élte a szerepet, mint eddig semmit soha, ez láthatóan megmozgatta a Marvel Studios döntéshozóit is.
 
A Variety jelentése szerint a Disney és a Marvel csapatai éppen arra készülnek, hogy beindítsák Agatha saját spin-offjának munkálatait. A hír annyira nem meglepő, tekintettel arra, hogy a színésznő nagyon lelkesnek tűnt a szerepe kapcsán.
 
A New York Times még márciusban kérdezgette arról, hogy lesz-e valamilyen folytatása Agatha történetének, és Hahn már akkor is úgy beszélt, mint aki bármikor készen állna a boszorkánykalandok folytatására.
 
"Nem tudok semmit, nagyon szorosan őrzik a titkokat. De én szeretném. Sikerült belekóstolnom a dologba, és úgy vegyok vele, hogy nagyon, nagyon imádom."
 
A Variety információ szerint az Agatha spin-off egy sötét komédia lesz, de ennél többet nem tudni a projektről. Reméljük, hogy a Disney hamar rápörög a dologra, mert igazán kellene már valami, ami kiszedi a füleinkből az Agatha All Alongot.
 
Forrás és kép: gamestar.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner