Hírek / Közélet

Jótékonysági tekerést szerveznek sérült gyermekek számára a Népkertiben

2021. augusztus 16. 11:30 Közélet | Szerző: Megyeri József

Jótékonysági görgőpados kerékpáros tekerést tartanak a hódmezővásárhelyi Népkerti Sörkertben augusztus 20-án, pénteken. Daru Árpád tulajdonos a Rádió 7-nek elmondta, a kezdeményezéssel a Kozmutza Flóra Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény alapítványát támogatják. A bevételből sérült gyermekek számára bel- és kültéri fejlesztőeszközöket, játékokat vásárolnak, illetve tanulmányi kirándulásokat és terápiás foglalkozásokat szerveznek.

„Délután kettő órától hat óráig görgőkre szerelt kerékpárokon lehet néhány métert vagy akár több kilométert megtenni. Lesz egy gyűjtődobozunk, amit az intézmény támogatására helyezünk ki, illetve annak is nagyon örülünk, ha közvetlenül az alapítványnak utalják el a támogatást a felajánlók. Már most több mint hatvan magánszemély és vállalkozás jelezte a támogatási szándékát” – fejtette ki Daru Árpád.

A Hódmezővásárhelyi Kutasi Úti Általános Iskola és Diákotthon Sérült Gyerekekért Alapítvány számlaszáma: 10200184-28114013-00000000.

A közleménybe a szlogent és a támogató nevét kérik feltüntetni: „Kitekintés a szegregált létből!”

Az akció a Népkerti Sörkert, a Kistücsök Büfé, Ficsór Kornél és a Hódmezővásárhelyi Harcosok Klubja jóvoltából valósul meg. 

Fotó: Facebook


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner