Hírek / Kultúra

Jóval hosszabb lehet az új God of War, mint a 2018-as epizód

Szeptember 6. 07:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Ezt egy, a sorozaton korábban dolgozó fejlesztőtől tudtuk meg.
 
A 2018-ban megjelent God of Wart a játékosok és a kritikusok egyaránt nagyon szerették, így egy pillanatig nem lehetett kérdés, hogy készül-e majd folytatás ebben az új felállásban. Kratos ugyanis idősebb lett, a kalandok során pedig most már a fia is mindig vele tart.
 
A készülő játék hosszával kapcsolatban most David Jaffe nyilatkozott, aki a 2005-ös God of War és annak folytatásán is rendezőként dolgozott.
 
Ugyan Jaffe már nem dolgozik a Santa Monica Studios csapatában, rengeteg kapcsolata megmaradt abból az időből. A most is a folytatást készítő ismerőseitől egyértelműen azt az információt kapta, hogy a 2022-re csúszott Ragnarok (már ha ez lesz az alcíme) körülbelül 40 órányi játékidőt nyújt.
 
"A játékot jól ismerő emberektől azt hallottam, hogy 40 óra lesz, ennyi gameplay időt céloztak meg."
 
Ezt azért annyival a videójában kiegészítette, nem tudja, hogy ez a a 100%-os teljesítéshez szükséges vagy csak a fő sztoriszál ennyi és még ehhez hozzáadódnak a melléktevékenységek. Akárhogy is alakul, a közel két napnyi játékidő lényegesen hosszabb, mint amennyit a 2018-as epizód ölelt fel. A How Long To Beat statisztikái szerint annak kampányával átlagosan 21 óra alatt végeztek a játékosok, a platinát pedig nagyjából 32 óra után szerezték meg.
 
Reméljük, hogy a hamarosan esedékes PlayStation Showcase eseményen tényleg megmutatják a most leginkább God of War: Ragnarokként ismert új epizódot.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: gameschannel.hu


next 5

A mi világunk

Hírek