Hírek / Kultúra

Jövőre érkezik Magyarországra az HBO Max

2021. szeptember 9. 08:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A WarnerMedia felkészült új streamingszolgáltatója, az HBO Max európai terjeszkedésére. A többlépcsős folyamat másfél hónap múlva veszi kezdetét, Magyarország 2022-ben kerül sorra.
 
Úgy néz ki, a közeljövőben bőven el leszünk látva új streamingszolgáltatókkal. A legfrissebb tervek szerint 2022-ben jut el Magyarországra a Disney+, a Universal és a Paramount katalógusából dolgozó SkyShowtime bevezetése is várható, és ma kiderült, hogy a WarnerMedia ütemtervében is jövőre esik az HBO Max Közép- és Kelet-Európába költöztetése.
Az HBO Max 2020-ban indult el, és az Egyesült Államokban viszonylag rövid időn belül át is vette a nálunk is elérhető HBO GO helyét – a tavaszi helyzetjelentés alapján 40 millió felhasználóval büszkélkedhet. A WarnerMedia nagyban támaszkodott a felületre az elmúlt évben, hiszen a legtöbb nagyágyúját egyszerre küldte oda és moziba is: a Wonder Woman 1984, a Mortal Kombat, a Space Jam – Új kezdet vagy a The Suicide Squad is hibrid módon debütált, de a Matrix Resurrectionnel is ez a helyzet.
 
A szolgáltatás október 26-án kezdi meg európai terjeszkedését, ám ez csak az északi országokat és Spanyolországot érinti. 2022-ben tizennégy újabb országgal bővül a lefedettség, és ezek között lesz már Magyarország is.
 
Az HBO Maxre egyebek mellett az HBO, a Warner Bros., a DC, a Cartoon Network és az Adult Swim tartalmai kerülnek – a fenti előzetes ízelítőt ad abból, mire számítsunk. Amerikában jelenleg két modellben lehet előfizetni rá: egy drágább, hirdetésmentes, illetve egy olcsóbb, de reklámokat is tartalmazó változatra ruházhatnak be.
 
Forrás: gamekapocs.hu
Kép: IGN


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner