Hírek / Kultúra

Justin Bieber biztosan fellép az idei Sziget fesztiválon

Július 21. 08:15 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A 28 éves világhírű kanadai előadó, aki júniusban egy arcbénulással járó betegség miatt számos koncertjét lemondta, most bejelentette: visszatér a színpadra. A sztárénekes Justice World Tour című koncertsorozata július 31-én folytatódik.
 
Justin Bieber egy sor európai fesztiválon fellép, augusztus 12-én a Szigeten is koncertet ad, a korábbi terveknek megfelelően. Ezt követően a világkörüli turné keretében koncertet ad Dél-Amerikában, Dél-Afrikában, a Közel-Keleten, Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon, majd 2023-ban visszatér Európába, és márciusban a Papp László Budapest Sportarénában fog fellépni.
 
A Sziget közleménye kitér arra, hogy sokáig kérdéses volt, Bieber el tud-e jönni a fesztiválra. Június 11-én egy Instagram-videóban számolt be arról, hogy fél arca lebénult, miután Ramsay Hunt-szindróma alakult ki nála. A ritka betegséget a szervezetben megbúvó, az immunrendszer legyengülésekor reaktiválódó varicella zoster herpeszvírus okozza.
 
„A testem nyilvánvalóan azt kérte, hogy lassítsak” – mondta akkor az énekes, aki gyakorlatokkal igyekezett enyhíteni a tüneteket. A kanadai énekes az egyik sztárfellépője a két év szünet után idén augusztusban visszatérő Sziget fesztiválnak.
 
A tavalyi MTV VMA díjra a legtöbb kategóriában jelölt, végül az év előadója és a legjobb popvideó díjjal jutalmazott Grammy-díjas kanadai világsztár mellett a Sziget headlinere lesz Dua Lipa, a Kings of Leon, Calvin Harris, a Tame Impala és az Arctic Monkeys is.
 
Forrás: MTI
Kép: marca.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner