Hírek / Kultúra

Keanu Reeves F1-es dokusorozatot készít

Július 19. 08:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A projekt egy négyrészes minisorozat formájában fog napvilágot látni a Disney+-on - írja a PuliWood.
 
Keanu Reeves-ről tudvalevő, hogy némileg megszállottja a sebességnek (gyűjti a motorokat), így nem feltétlen hat meglepetésnek az, hogy most egy projekt erejéig elszakad a szokásos színészi munkától és egy dokumentumfilmsorozat keretén belül a száguldó cirkusz világáról, illetve annak egy szeletéről igyekszik majd mesélni nekünk. 
 
A North One Television produceri égisze alatt készülő sorozat legfőképpen Ross Brawn-ra, a brit üzletemberre, illetve a Forma-1 sportszakmai igazgatójára fog összpontosítani, aki még 2009-ben megvette a Honda csapatot, átnevezte Brawn GP-nek és két bajnokságon is keresztülvitte azt (az ausztrál nagydíjon is aratott a csapat, majd később a spanyol és monacói nagydíjon is felülkerekedtek mindenkin). Reeves elmondása szerint (még a Grand Prix-n kapta mikrofonvégre egy újságíró) egy barátja mesélt Brawn-ról először és úgy gondolta, hogy erről a sztoriról szeretne még többet megtudni és szeretné elmesélni mozgóképes formában. 
 
Nagyszerű volt megtudni azt, hogy mennyi minden történt a Forma-1 tájékán abban az évben.  - mondta. 
 
A sorozatban elvileg olyan nagyobb neveket is megszólaltatnak majd, mint Luca di Montezemolo (aki a Ferrari elnöke), illetve Jenson Button autóversenyző, valamint a szintén versenyző Rubens Barichello. Az egyelőre cím nélküli széria ha minden jól megy, akkor 2023 őszén fog debütálni a Disney+-on.
 
Reeves mindeközben javában dolgozik a John Wick negyedik etapján, ami várhatóan szintén 2023-ban lát majd napvilágot. 
 
Forrás: puliwood.hu
Kép: index.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner