Hírek / Kultúra

Készül a Havas Jon sorozat, a hírt George R.R. Martin erősítette meg

Június 26. 09:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Újabb produkcióval bővülhet a Trónok harca univerzuma, ez ráadásul Kit Harington ötlete volt - írja a GameStar.
 
Néhány nappal ezelőtt dobta be a The Hollywood Reporter, hogy állítólag az HBO elkezdte előkészíteni Jon Snow saját spin-off sorozatát, amiben eddig nem ismert történeteket szeretnének elmesélni. A Trónok harca történetének végeztével Havas Jon a Vadakkal északra indult, és ugyan nem biztos, hogy rögtön itt veszik majd fel a fonalat, ez magában erős alapot biztosít egy jó sztorinak.
 
Azt már megtanultuk, hogy a pletykákra nem szabad adni, most azonban maga George R.R. Martin erősítette meg, tényleg tervben van egy Havas Jonra fókuszáló spin-off. Az író szerint a sorozat konkrétan Kit Harington ötlete volt, továbbá ő maga választotta ki az írókat és a többi stábtagot is, szóval komoly befolyása van a munkálatokban.
 
Martin elmondta, Harington és az általa összerakott csapat meglátogatta őt Új-Mexikóban, hogy együtt találják ki a sorozat történetét, csavarjait és közösen jelöljék ki, merre haladjanak a jövőben.
 
Emilia Clarke egy interjúban a BBC-nek elárulta azt is, hogy a produkció nemes egyszerűséggel a Snow címet kapta, illetve mesélt arról is, Harington nagyon lelkes, hogy a teljes produkcióra hatást gyakorolhat.
 
A Snow már a negyedik élőszereplős spin-off, ami a Trónok harca univerzumában játszódik, R.R. Martin azonban megjegyezte, még mindig csak az előkészítés zajlik, szóval simán előfordulhat, hogy az HBO kukázza a projektet, bár legyünk őszinték, erre szerencsére nincs túl sok esély.
 
Mi nagyon szeretnénk, hogy megvalósuljon a Snow, már csak azért is, mert kíváncsiak vagyunk, hogyan tudja átalakítani Kit Harington az általa megformált Havas Jon személyiségét, miután elmondta, többet nem akarja a kemény macsót játszani, szerinte ugyanis ez nincs jó hatással a férfiakra.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: news.sky.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner