Hírek / Kultúra

Készül az első The Witcher játék remake-je

2022. október 27. 08:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A CD Projekt RED bejelentette, hogy Unreal Engine 5-tel lehel új életet a Vaják játéksorozat sorozat első részébe.
 
Nem egészen kettő perccel azután, hogy egy rajongói modról adtunk hírt, a CD Projekt RED bejelentette, hogy készül az Unreal Engine 5 hajtotta The Witcher Remake, amire korábban Canis Majoris kódnéven hivatkoztak.
 
A fejlesztést a lengyel Fool's Theory csapata végzi, ahol olyan fejlesztők is dolgoznak, akik a sorozat korábbi részein edződtek, miközben a CDPR kreatív felügyelettel formálja a játékot.
 
Azt már most fontosnak tartották leszögezni, hogy a fejlesztés még az elején jár, ezért kérik, hogy legyünk türelemmel, amíg készek lesznek bármi újat mondani.
 
"Minden a The Witcherrel keződött számunkra, a CD PROJEKT RED számára. Ez volt az első játékunk, sokat jelentett nekünk. Visszatérni hozzá és remake-elni a játékot az új generációnak hasonlóan nagy élmény, ha nem nagyobb." - mondta Adam Badowski, a stúdió vezetője, aki hozzátette, a Fool's Theory is tudja, mennyire várták már a játékosok ezt a remake-et, és bízik a csapat szaktudásában.
 
Megjelenési dátum, kép, vagy bármi egyéb később érkezhet, azt azonban nem lehet tudni, hogy erre is mennyit kell majd várnunk.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: wallpaperaccess.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner