Hírek / Kultúra

Címkék

#mozi #film #akció

Készül az Országúti diszkó újragondolása

2022. augusztus 6. 06:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Az inkább reboot-ként, mint remake-ként felcímkézhető produkció főszerepére az Oscar-jelölt Jake Gyllenhaalt (Túl a barátságon, A bűnös, Éjjeli féreg) sikerült megnyerni, a rendezői székben Doug Liman (A holnap határa, A Bourne-rejtély) foglal helyet, míg a szkriptet Charle Mondry és Anthony Bagarozzi írja.
 
Jennifer Salke, az Amazon Studios feje főnyereménynek (szó szerinti fordításban egy baseballos hasonlattal élve hazafutásnak) titulálta az Országúti diszkót, amely nemcsak főhajtás lesz az eredeti film és rajongói előtt, hanem egy nagyszabású és szórakoztató közönségfilm.
 
"Izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk Joellel, Douggal és a Jake Gyllenhaal vezette nagyszerű színészgárdával, akik összefogva újragondolják a klasszikus MGM-filmet, méghozzá egy akciódús kalandként, amely a globális közönségünknek szól."
 
A MGM felvásárlása révén a James Bond és Rocky jogokkal együtt az Amazon birtokába került Országúti diszkó (Road House) Patrick Swayze egyik leginkább körülrajongott filmje volt a Piszkos tánc (Dirty Dancing), a Ghost és a Holtpont (Point Break) mellett. A 2009-ben elhunyt színész ebben Daltont, a titokzatos múltú, harcművészetekben járatos kidobót alakította, akit azért fogadtak fel, hogy rendet tartson egy missouri kisváros éjszakai klubjában. A rutinmeló azonban egy ponton személyes vendettába fordul, amikor ujjat húz a helyi kiskirállyal.
 
Jake Gyllenhaal az új változatban egy visszavonult UFC-bunyós lesz, aki Florida Keys egyik országúti diszkójában vállal munkát kidobóként. Hozzá olyan színészek csatlakoznak, mint Billy Magnussen (Nincs idő meghalni), Daniela Melchior (The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag), Gbemisola Ikumelo (A League of Their Own), Lukas Gage (A Fehér Lótusz), Hannah Love Lanier (Fekete hölgyek szkeccs showja), Travis Van Winkle (Te), B.K. Cannon (Why Women Kill), Arturo Castro (Broad City), Dominique Columbus (Ray Donovan), Beau Knapp (Seven Seconds) és Bob Menery.
 
Joel Silver, az eredeti film producere is része a csapatnak, aki így kommentálta a bejelentést:
 
"Doug is csinált már néhány nagy akciófilmet és én is, mindketten készen állunk arra, hogy ebbe mindent beleadjunk."
 
Az Országúti diszkó reboot forgatása már augusztusban elkezdődik, de a premier időpontját még nem hozták nyilvánosságra, csak annyi biztos, hogy az Amazon Prime Video streaming platformra érkezik.
 
Forrás és kép: gamestar.hu

Címkék

#mozi #film #akció


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner